Web Analytics Made Easy - Statcounter

علیرضا میربهاءالدین  گفت: یکی از اهداف تاسیس و راه اندازی خانه‌های هلال آموزش افراد ساکن در شهر‌ها و روستا‌ها به‌منظور آمادگی برای ارائه خدمات امدادی و بشردوستانه هنگام بروز حوادث و سوانح طبیعی و غیرطبیعی، ارتقاء فرهنگ توجه به ایمنی و تاب‌آوری جوامع محلی، کمک به توانمندسازی افراد و جوامع محلی برای مواجهه با هرگونه شرایط اضطراری می‌باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او  گفت: خانه‌های داوطلبی، تشکیل شده تا در گام نخست فردِ آماده، سپس خانواده آماده و درنهایت محله آماده در ‏برابر خطرات داشته باشیم تا بتوانیم خسارات ناشی از عوامل طبیعی و حوادث و بلایا را تا میزان زیادی ‏کاهش دهیم که در همین راستا با برنامه ریزی انجام شده دومین تمرین پناهگیری وتخلیه اضطراری در تمامی خانه‌های هلال فعال در استان توسط حوزه معاونت آموزش و پژوهش جمعیت هلال احمر استان و تلاش مسئولین شعب و همکاران، مربیان، مسئولین خانه هلال و اعضا آموزش دیده در خانه‌های هلال این امربه صورت بسیار مطلوب تحقق یافت و این استان موفق به کسب رتبه اول در بین استان‌های کشور شد.

علیرضا میربهاءالدین ضمن تبریک این موفقیت به کلیه همکاران، مربیان و همچنین مسئولین خانه‌های هلال استان که در جهت ارتقاء سطح کیفی وکمی آن تلاش کرده اند گفت: ارتقاء توانمندی‌ها و افزایش نشاط روحی و قابلیت‌های مشارکت داوطلبین در جامعه با بهره گیری از آموزش‌های همگانی و ترویج فرهنگ صلح و نوع‌دوستی میسر می‌باشد.

مدیر عامل جمعیت هلال احمر استان گفت:در مجموع ۲۴۰ خانه هلال تاکنون با حضور افراد داوطلب در شهرستان‌های استان راه اندازی شده است.

او می گوید: تمرین خانه‌های هلال سال ۱۴۰۰، ساعت ۱۰ صبح روز ۵ دیماه، به مناسبت سالروز زلزله بم و روز ایمنی در برابر زلزله و کاهش اثرات بلایای طبیعی در ۶۹ خانه هلال منتخب با مشارکت ۳۷۲۳ نفر برگزار گردید. کاهش تلفات و خسارات ناشی از زلزله، افزایش آگاهی مردم، ایجاد آمادگی برای انجام واکنش‌های صحیح و سریع در برابر زلزله و ایجاد فرهنگ ایمنی از اهداف این مانور به شمار می‌رود.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: جمعیت هلال احمر خانه هلال خانه های هلال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۰۰۶۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش پایگاه های امدادی هلال احمر در سمنان

سرپرست جمعیت هلال احمر استان سمنان از افزایش پایگاه‌های امدادی هلال احمر سمنان به ۲۰ پایگاه خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از سمنان، حسین درخشان، امروز _سه‌شنبه هجدهم اردیبهشت_ در نشست خبری با اصحاب رسانه با اشاره به تردد ۲۰ میلیون زائر و وجود ۶۵۰ کیلومتر راه اصلی در استان سمنان که آبستن حوادث هستند، اظهار کرد: استان سمنان انواع بحران اعم از تصادفات، سقوط از کوه تا سیل و حادثه قطار را تجربه کرده است و مسیرهای ارتباطی این استان، مهمترین عامل تعدد بروز حوادث محسوب می‌شوند، به همین دلیل نیاز بیشتری به پایگاه امداد و نجات داریم و در تلاش هستیم ۱۵ پایگاه امداد و نجات فعلی را به ۲۰ پایگاه افزایش دهیم.

وی با اشاره به اقدامات سال گذشته جمعیت هلال‌احمر در بحث جلوگیری از بروز حوادث، افزود: یکی از اولویت‌های هلال احمر کاهش حوادث با ارائه برنامه‌های پیشگیرانه است و در همین راستا با ارائه آموزش‌های عمومی سعی کردیم تا این امر را محقق کنیم، به عنوان مثال در مدارس طرح ملی دادرس و در مراکز پیش دبستانی، غنچه طرح هلال را اجرایی کردیم.

سرپرست جمعیت هلال‌احمر استان سمنان با تاکید بر فعالیت ۱۵ پایگاه امدادونجات و یک فروند بالگرد امدادی در استان، خاطرنشان کرد: در هر کدام از پایگاه‌ها، پنج نیرو همراه تجهیزات لازم به ارائه خدمات می‌پردازند و هنگام حوادث مرتبط با کویر و کوهستان از ظرفیت بالگرد امدادی استفاده می‌شود.

درخشان در ادامه از فعالیت بیش از ۹۸۰ نجات‌گر در سطح استان خبر داد و تصریح کرد: در هنگام بحران از ظرفیت این نیروهای نجات‌گر آموزش دیده که جزو نیروهای داوطلب هستند بهره‌مند خواهیم شد.

وی با اشاره به انجام میانگین هفت عملیات روزانه امداد و نجات در سال گذشته، افزود: در یک‌سال اخیر ۱۸۲۷ عملیات امدادی در مجموعه هلال‌احمر صورت گرفت که در جریان این عملیات‌ها، ۶۸۰ نفر از حادثه‌دیدگان به مراکز درمانی منتقل شدند.

سرپرست جمعیت هلال احمر استان سمنان گفت: میزان حوادث از سال گذشته تا کنون ۲۴ درصد کاهش داشته است و این امر مهم با همکاری و مشارکت و آگاهی مردم و دستگاه‌های امدادرسان محقق شد.

درخشان در پایان اظهار کرد: چهار هزار داوطلب و ۲۴۴ پزشک داوطلب با جمعیت هلال‌احمر استان سمنان همکاری دارند.

کد خبر 751486

دیگر خبرها

  • اعزام ۲ کاروان سلامت به مناطق کم برخوردار اردستان در سال گذشته
  • جذب ۲۴۵ نیرو در هلال‌احمر استان کرمانشاه
  • عکس یادگاری کودکان عضو جمعیت هلال‌احمر با قالیباف
  • نشست خبری رئیس جمعیت هلال احمر
  • افزایش پایگاه های امدادی هلال احمر در سمنان
  • آمادگی هلال‌احمر کرمانشاه برای برگزاری یادواره شهدای «بازی‌دراز»
  • دوره تربیت مربی درجه ۳ در استان ایلام برگزار می‌شود
  • از ارتقای اخلاق امدادگری تا توجه به فرهنگ دینی در هلال احمر
  • اعزام کاروان سلامت به مناطق کم برخوردار شهرستان قروه 
  • موافقت رئیس جمهور با پیشنهاد استاندار کرمانشاه مبنی بر تشکیل کارگروه اشتغالزایی