Web Analytics Made Easy - Statcounter

علیرضا میربهاءالدین  گفت: یکی از اهداف تاسیس و راه اندازی خانه‌های هلال آموزش افراد ساکن در شهر‌ها و روستا‌ها به‌منظور آمادگی برای ارائه خدمات امدادی و بشردوستانه هنگام بروز حوادث و سوانح طبیعی و غیرطبیعی، ارتقاء فرهنگ توجه به ایمنی و تاب‌آوری جوامع محلی، کمک به توانمندسازی افراد و جوامع محلی برای مواجهه با هرگونه شرایط اضطراری می‌باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او  گفت: خانه‌های داوطلبی، تشکیل شده تا در گام نخست فردِ آماده، سپس خانواده آماده و درنهایت محله آماده در ‏برابر خطرات داشته باشیم تا بتوانیم خسارات ناشی از عوامل طبیعی و حوادث و بلایا را تا میزان زیادی ‏کاهش دهیم که در همین راستا با برنامه ریزی انجام شده دومین تمرین پناهگیری وتخلیه اضطراری در تمامی خانه‌های هلال فعال در استان توسط حوزه معاونت آموزش و پژوهش جمعیت هلال احمر استان و تلاش مسئولین شعب و همکاران، مربیان، مسئولین خانه هلال و اعضا آموزش دیده در خانه‌های هلال این امربه صورت بسیار مطلوب تحقق یافت و این استان موفق به کسب رتبه اول در بین استان‌های کشور شد.

علیرضا میربهاءالدین ضمن تبریک این موفقیت به کلیه همکاران، مربیان و همچنین مسئولین خانه‌های هلال استان که در جهت ارتقاء سطح کیفی وکمی آن تلاش کرده اند گفت: ارتقاء توانمندی‌ها و افزایش نشاط روحی و قابلیت‌های مشارکت داوطلبین در جامعه با بهره گیری از آموزش‌های همگانی و ترویج فرهنگ صلح و نوع‌دوستی میسر می‌باشد.

مدیر عامل جمعیت هلال احمر استان گفت:در مجموع ۲۴۰ خانه هلال تاکنون با حضور افراد داوطلب در شهرستان‌های استان راه اندازی شده است.

او می گوید: تمرین خانه‌های هلال سال ۱۴۰۰، ساعت ۱۰ صبح روز ۵ دیماه، به مناسبت سالروز زلزله بم و روز ایمنی در برابر زلزله و کاهش اثرات بلایای طبیعی در ۶۹ خانه هلال منتخب با مشارکت ۳۷۲۳ نفر برگزار گردید. کاهش تلفات و خسارات ناشی از زلزله، افزایش آگاهی مردم، ایجاد آمادگی برای انجام واکنش‌های صحیح و سریع در برابر زلزله و ایجاد فرهنگ ایمنی از اهداف این مانور به شمار می‌رود.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: جمعیت هلال احمر خانه هلال خانه های هلال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۰۰۶۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صلح و سازش، ظرفیتی برای کاهش جمعیت کیفری

ایسنا/آذربایجان غربی بخشش و گذشت‌ از دیرباز در فرهنگ ایرانیان وجود داشته و با ورود اسلام به ایران بیش از قبل این موضوع در بین جوامع ایرانی عجین شد.

‌صلح و سازش یکی از موضوعات مهم برای دستگاه قضایی است و همواره نهادها و شوراهایی در جهت توسعه و نهادینه کردن امر صلح و سازش در کشور فعالیت دارند، بطوری که فعالیت آنها تاثیر مثبتی در کاهش اختلافات و جمعیت کیفری داشته است.

هرچند قبل از ورود به مساله صلح و سازش باید به این نکته توجه کرد که در گام اول باید با آسیب شناسی جلوی انواع آسیب های اجتماعی و بزه ها را گرفت و در گام بعدی با تقویت و نهادینه کردن صلح و سازش در جامعه و بین شهروندان از بروز بسیاری از معضلات و آسیب‌های اجتماعی جلوگیری کرد تا نتیجه آن کاهش جمعیت کیفری در استان باشد.

ناصر عتباتی رئیس کل دادگستری آذربایجان غربی در گفت و گو با ایسنا با اشاره به اینکه اجرای  پویش «به حرمت امام علی (ع) می بخشم» با هدف فرهنگ سازی  امر صلح و سازش در جامعه بود، افزود: امیدواریم با برگزاری پویش‌های فرهنگی شاهد سازش های بیشتر در آذربایجان غربی باشیم.

عتباتی با اشاره به اینکه در سال گذشته بیش از ۶۷ هزار پرونده در آذربایجان غربی به کلانتری ها و پاسگاه های استان ارجاع شده بود، اظهار کرد: به منظور استفاده از ظرفیت دایره مددکاری، مشاوره اجتماعی کلانتری‌ها و پاسگاه‌ها جهت برقراری صلح و سازش در راستای سیاست‌های قوه قضائیه و کاهش ورودی پرونده‌ها به محاکم برای تعدادی از افسران انتظامی، ابلاغ صلح یاری صادر شده است.

رییس کل دادگستری آذربایجان غربی ادامه داد: این اقدام دستگاه قضایی استان موجب شد تا در سال گذشته با تلاش نیروهای دوایر مشاوره و مددکاری اجتماعی کوپ‌های انتظامی استان، بخش قابل توجهی از دعاوی وارده به این واحدها به سازش و مصالحه ختم شود.

وی با اشاره اینکه فرهنگ سازی در حوزه صلح و سازش مورد توجه دادگستری آذربایجان غربی است، خاطرنشان کرد: این آمار سازش بالا، نشان از ظرفیت این واحدها در تبیین فرهنگ صلح و سازش در جامعه و کاستن از ورودی نامتعارف به محاکم دارد که بسیار ارزشمند است.

علی حسینی وکیل دادگستری نیز در گفت وگو با ایسنا افزود: در بحث صلح و سازش باید در گام نخست به این موضوع توجه کرد که اجتماع از فرد فرد اعضای جامعه و رفتار اجتماعی نیز از مجموع رفتارهای تک تک اعضای جامعه تشکیل شده است.

وی با اشاره به اینکه شخصیت فرد برمبنای آموزشی که از بدو تولد که تحت تاثیر آن است تشکیل می شود، تصریح کرد: اولین منشأ تربیتی یک فرد خانواده است و هر گونه کمی و کاستی در خانواده موجب تشکیل خط فکری غلط در فرد می شود لذا آموزش به خانواده ها در جهت کاهش آسیب‌های اجتماعی ضروری است.

حسینی با تاکید به اینکه مدرسه، رسانه ها و جامعه در مرحله بعدی شکل گیری تربیتی و ساخت شخصیت فرد، تاثیرگذار هستند، اظهار کرد: جامعه ما تشکیل شده از یک بافت متکثر قومیتی است بر این مبنا که آموزش های فرهنگی هر قوم و هر جمعیتی گاها می تواند باعث سوءبرداشت و رفتارهای اجتماعی شود، مثلا وجود درگیری بین اقوام ۲منطقه نمونه ای از این سوء برداشت‌هاست که متولیان امر می توانند با به وجود آوردن ساز وکارهای اجرایی در پروسه های اجتماعی و خصوصا آموزش اجتماعی افراد و جامعه شرایطی ایجاد کنند تا تقابل و درگیری های ناشی از این موضوع به حداقل برسد و بهترین راه نیز ایجاد فرهنگ صلح و سازش است.

این استاد دانشگاه با اشاره به اینکه فرهنگ صلح و سازش موضوع جدیدی در جامعه ما نیست و از قبل از اسلام نیز این موضوع یک امر اخلاقی محسوب می‌شد و می توان گفت جامعه ما همیشه پذیرای فرهنگ صلح و سازش است، تصریح کرد: بعد از اسلام نیز موضوع صلح و سازش در کنار شکل اخلاقی، شکل دینی به خود گرفت و نقش زیادی در کاهش اختلافات داشته است.

وی با تاکید به اینکه بیشتر مشکلات حقوقی جامعه ما ناشی از نبود فرهنگ سازی و تعارضات ارتباطی است، یاد آور شد: تشکیل نهادهای صلح و سازش و شوراهای حل اختلافات و معضلات فرهنگی در کشور نشان از جایگاه مهم امر صلح و سازش است.

این وکیل دادگستری با اشاره به اینکه تاسیس شورای حل اختلاف و دادگاه صلح نشان از اهمیت مسئله صلح و سازش است، اظهار کرد: با تاسیس این نهادها میزان پرونده های مختومه و منجر به سازش افزایش یافته است که همین امر موجب خواهد شد که در آینده ورودی پرونده‌های قضایی، جمعیت کیفری و معضلات اجتماعی روند کاهش داشته باشد.

این استاد دانشگاه با اشاره به اینکه آنچه بسیار مهم است و قبل از هر اقدامی باید مورد توجه قرار گیرد این است که به گسترش فرهنگ صلح و سازش توجه جدی شود، خاطرنشان کرد: حفظ منافع عمومی، جلوگیری از هزینه طرفین، کاهش مجازات و معافیت از مجازات از برکات گسترش فرهنگ صلح و سازش در جامعه است.

منصوره ایزدی یک جامعه شناس نیز در گفت وگو با ایسنا افزود: شناخت حق و حقوق شهروندی و احترام به حق و حقوق دیگران از بروز بسیاری از اختلافات جلوگیری می کند.

وی با اشاره به اینکه ریشه بسیاری از اختلافات، بزه ها و در وجه بالاتر ریشه بسیاری از قتل‌ها در جامعه عدم آگاهی و ضعف فرهنگی است، اظهار کرد: برای آگاهی جامعه و نهادینه کردن فرهنگ صلح و سازش باید نهادهای متولی در امر آموزش ورود جدی کرده و فرهنگ گفت وگو را در جامعه نهادینه کنند و همچنین آستانه تحمل افراد را تقویت کنند تا به این طریق بسیاری از مشکلات اجتماعی کاهش یابد. 

این مدرس دانشگاه با اشاره به اینکه فرهنگ صلح و سازش یکی از موضوعات مورد تاکید اسلام است، اظهار کرد: لازم است فرهنگ صلح و سازش را به عنوان یک ضرورت جامعه  به دانش آموزان و دانشجویان تدریس کنیم چرا که ارتقای فرهنگ صلح و سازش در جامعه جهت کاهش جرم امری ضروری است.

این جامعه شناس با اشاره به اینکه قبل از هرگونه اقدامی باید با آسیب شناسی جلوی بروز اعمال ناشایست وخلاف قانون گرفته شود، ادامه داد: اگر مردم گرایش به صلح و سازش داشته باشند قسمت اعظمی از هزینه های مادی و روحی که براثر اختلاف و نزاع میان آنها وارد می‌شود، کاسته می‌شود.

به گزارش ایسنا، جامعه باید متوجه ارزش و تاثیر مثبت صلح و سازش باشد و رسانه‌ها نقش تاثیرگذاری در فرهنگ سازی امر صلح و سازش در جامعه دارند.

باید متولیان امر، شوراهای صلح یاری و حل اختلاف و در مجموع قوه قضائیه به سمت نهادینه کردن فرهنگ صلح و سازش حرکت کنند.

همچنین اگر می خواهیم امر صلح و سازش در جامعه به نحو احسنت و فراگیر حاکم شود و از سوی حجم پرونده های قضایی  و جمعیت کیفری کاهش یابد باید نهادینه کردن فرهنگ صلح و سازش را از خانواده و آموزش و پرورش شروع کنیم، چرا که نخستین و اصلی ترین نهاد تربیتی هر جامعه ای خانواده و مدرسه هستند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • هلال احمر دارای سرمایه عظیمی است
  • فعال‌سازی ۳ هزار خانه هلال در ۴۰۰ شهر و شهرستان
  • صلح و سازش، ظرفیتی برای کاهش جمعیت کیفری
  • برگزاری تمرین تخلیه اضطراری نمایشگاه کتاب در مصلی تهران
  • برگزاری تمرین تخلیه اضطراری در محل برگزاری نمایشگاه کتاب
  • اجرای ۵۷ عنوان برنامه امدادی ، درمانی و بشردوستانه در فارس
  • ۵۷ عنوان برنامه امدادی درمانی و بشردوستانه در فارس برگزار می‌شود
  • دوره تربیت مربی درجه ۳ در استان ایلام برگزار می‌شود
  • از ارتقای اخلاق امدادگری تا توجه به فرهنگ دینی در هلال احمر
  • موافقت رئیس جمهور با پیشنهاد استاندار کرمانشاه مبنی بر تشکیل کارگروه اشتغالزایی