Web Analytics Made Easy - Statcounter

دکتر محمدرضا جویا روز یکشنبه همزمان با روز ملی ایمنی در برابر زلزله و کاهش اثرات بلایای طبیعی در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: برنامه ملی "ارزیابی و آموزش آمادگی خانوار در برابر بلایا" از سال ۱۳۹۵ در مناطق زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد از طریق پرونده الکترونیک افراد در حال اجراست.
وی بیان کرد: در قالب این برنامه، چون مادر خانوار بیشترین مراجعه را به مراکز خدمات جامع سلامت دارد، پس از ارزیابی آمادگی کل خانوار در برابر بلایا از طریق کارکنان بهداشتی، آموزشهای لازم را به عنوان عضو تاثیرگذار و انتقال دهنده آموزشها به دیگر اعضای خانوار دریافت می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی خاطرنشان کرد: در این راستا مهم‌ترین اقدام، ارتقای حساسیت مردم به موضوع مقاومت سازه‌ای و ایمنی غیرسازه‌ای منازل و محل کار است و در حوزه آموزش همگانی و کاهش خطر بلایا، یک جامعه آماده، تضمین کننده پاسخ موفق به هر حادثه‌ای است.
دکتر جویا تصریح کرد: با وجود اقدامات خوبی که در زمینه آمادگی سازمانها انجام شده است، اما در صورت وقوع حادثه، اولین کسی که باید اقدام کند خود فرد و خانواده وی است. در واقع، این فرد است که باید روش صحیح تخلیه منزلش را بداند، کیف شرایط اضطراری را آماده نموده و به ایمنی سازه‌ای و غیرسازه‌ای منزل خویش کمک کند.
رییس اداره کاهش خطر بلایا و حوادث دانشگاه علوم پزشکی مشهد، شعار امسال روز ایمنی در برابر زلزله و کاهش اثرات بلایای طبیعی را همکاری همه‌جانبه دستگاه‌های اجرایی ملی و محلی با مردم برای کاهش خطر مخاطرات طبیعی عنوان کرد و گفت: هر ساله در این روز همزمان با برنامه‌ها و فعالیت های آموزشی و ترویجی متنوع، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره قربانیان حوادث و بلایا، زمینه ارتقای آگاهی عمومی و شاخص های ایمنی در برابر زمین لرزه در کشور فراهم می گردد.
وی از شهروندان خواست اگر هنوز پرونده الکترونیک ندارند با مراجعه به مراکز خدمات جامع سلامت و پایگاههای بهداشتی در شهر و خانه ‌بهداشت روستایی، از خدمات آموزشهای مرتبط با مقابله با بلایای طبیعی بهره‌مند شوند.
پنجم دیماه مصادف با سالروز واقعه زلزله بم در تقویم رسمی کشور «روز ملی ایمنی در برابر زلزله و کاهش اثرات بلایای طبیعی» نامگذاری شده است.

دانشگاه علوم پزشکی مشهد با ارائه خدمات بهداشتی و درمانی در کلانشهر مشهد و ۱۵ شهرستان دیگر خراسان رضوی، ۸۰ درصد از جمعیت ۶ میلیون و ۸۷۰ هزار نفری این استان را زیر پوشش دارد. 
ارائه خدمات بهداشتی و درمان به جمعیت ۱۷ شهرستان دیگر این استان بر عهده دانشگاه‌های علوم پزشکی سبزوار، گناباد، تربت‌حیدریه و دانشکده‌های علوم پزشکی نیشابور و تربت‌جام است.

برچسب‌ها مشهد بلایای طبیعی دانشگاه علوم پزشکی مشهد روز ایمنی در برابر زلزله و کاهش اثرات بلایای طبیعی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مشهد بلایای طبیعی دانشگاه علوم پزشکی مشهد مشهد بلایای طبیعی دانشگاه علوم پزشکی مشهد روز ایمنی در برابر زلزله و کاهش اثرات بلایای طبیعی ایمنی در برابر زلزله و کاهش اثرات بلایای طبیعی دانشگاه علوم پزشکی مشهد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۸۸۲۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عدم استفاده بهینه از منابع موجب کاهش بهره وری در دانشگاهها می‌شود

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت آموزشی وزارت بهداشت، دکتر غلامرضا حسن زاده، استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران و دبیر شورای عالی برنامه ریزی علوم پزشکی، ضمن معرفی برنامه «طراحی، اجرا و ارزشیابی، برنامه جامع عدالت، تعالی و بهره وری در آموزش علوم پزشکی» گفت: در این برنامه بر اساس اسناد بالادستی در معاونت آموزشی وزارت بهداشت برای ارتقا، بهره وری و تعالی آموزش در دانشگاه های علوم پزشکی کشور برنامه ریزی شد. بر این اساس ده کارگروه در نظر گرفته و برای هرکدام شاخص هایی طراحی شد تا در دانشگاه ها و کلان مناطق آمایش سرزمینی اجرایی شوند.

وی با اشاره به اجرای این برنامه در دانشگاه ها گفت: این برنامه در سال ۱۴۰۲ مورد ارزیابی و پایش قرار گرفت و نتایج آن به کلان مناطق ابلاغ شد.

دکتر حسن زاده، یکی از مشکلات دانشگاه ها را عدم استفاده بهینه از منابع موجود خواند و تصریح کرد: متاسفانه منابع موجود به صورت منطقی و درست استفاده نمی شود و گاهی این مسئله موجب می شود تا بهره وری در سیستم کاهش پیدا کند؛ لذا اگر بتوانیم انگیزه و نگرش مناسب را در دانشگاه ها ایجاد کنیم می توانیم کارایی را در آنها افزایش دهیم.

دبیر شورای عالی برنامه ریزی علوم پزشکی، ارتقای کارایی و اثربخشی را موجب ارتقاء بهره وری دانست و یادآور شد: در این شرایط هم کیفیت کار افزایش و هم هزینه های سیستم کاهش می یابد.

وی طرح ایده ها و برنامه های جدید در جشنواره امسال را از نقاط قوت آن ارزیابی کرد و گفت: جشنواره امسال تمرکز خود را بر کارهای جدید معطوف کرده بود. نحوه پذیرش فرآیندها نیز بسیار خوب و منطقی بود و امیدوارم که فرآیندهای خوب بتوانند اجرایی شوند.

کد خبر 6098180

دیگر خبرها

  • امیدواری وزیر بهداشت به افزایش پرداختی رزیدنت‌ها
  • عدم استفاده بهینه از منابع موجب کاهش بهره وری در دانشگاه‌ها می‌شود
  • عدم استفاده بهینه از منابع موجب کاهش بهره وری در دانشگاهها می‌شود
  • ۴۷ درصد زایمان‌های استان همدان طبیعی است
  • صدور ۱۰ مجوز فعالیت گردشگری سلامت در مشهد
  • صدور ۱۰ مجوز جدید فعالیت در حوزه گردشگری سلامت در خراسان رضوی
  • ارتقاء دانشگاه علوم پزشکی مشهد در رتبه بندی جهانی موضوعی
  • نقش موثر مامایی در کاهش آمار سزارین و افزایش زایمان طبیعی
  • بیمارستان نیایش به ابر بیمارستان تبدیل خواهد شد
  • انجام موفق ۲ عمل اهدای عضو در مشهد به ۵ نفر زندگی دوباره بخشید