Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- رئیس شورای هماهنگی مدیریت بحران کشور طی پیامی روزملی ایمنی در برابر زلزله و کاهش اثرات بلایای طبیعی را گرامی داشت.

به گزارش گروه جامعه خبرگزاری میزان، متن کامل پیام اسماعیل نجار معاون وزیر و رییس سازمان مدیریت بحران کشور به شرح زیر است:ویژگی‌های خاص جغرافیایی، اقلیمی و زیست محیطی کشورمان، موجب شده که ایران یکی از ۱۰ کشور سانحه خیز جهان محسوب شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این میان، سیل و زمین لرزه بیشترین سهم را به خود اختصاص داده‌اند و سبب بروز آسیب‌ها و خسارات مالی و تلفات جانی بسیاری شده اند. برهمین اساس اولویت توجه و برنامه‌های مدیریت بحران کشور تنها معطوف به جبران آسیب‌های رخداده نیست، بلکه به‌کارگیری تمهیداتی برای پیشگیری و کاهش اثرات را نیز شامل می‌شود. به عبارتی نکته اصلی، توجه به "ارتقای تاب آوری" به جای تلاش برای جبران خسارات بعد از وقوع حوادث است.

درحالی که رهبر معظم انقلاب اسلامی سال جدید را سال «حمایت از کالای ایرانی» نامگذاری کردند این درحالیست که کاهش خسارات ناشی از حوادث از هدر رفت منابع ملی جلوگیری می‌نماید، بر همین اساس پنجم دیماه سال جاری با شعار " تدبیر در حوادث به منظور کاهش خسارات در راستای اقتصاد مقاومتی "تعیین شده است.

توسعه ظرفیت‌های محلی، بهره گیری از روش‌های مشارکتی به موازات به‌کارگیری شیوه‌ها و الگو‌های تاب‌آور توسعه، ارتقای ایمنی و تاب آوری کشور در برابر بلایای طبیعی را در پی خواهد داشت. تمامی مسئولان و بالاخص مدیران دخیل در امر مدیریت بحران کشور، می‌بایستی تمامی توان و اهتمام خود را در زمینه برنامه ریزی و عمل برای مدیریت موفق بحران و راهکار‌های پیشگیرانه به کار گیرند.

مهمترین آموزش‌ها در امر مقابله با حوادث طبیعی و بویژه مخاطرات زلزله آموزش‌هایی است که جنبه عملی و عمومی داشته باشند و با این نگاه طراحی و اجرا شوند. چرا که حوادثی همچون سیل، زلزله، توفان و... همزاد انسان در طبیعت هستند و باید راه و روش همزیستی با این پدیده‌های طبیعی را آموخت تا برای زندگی فردی و اجتماعی مصونیت نسبی حاصل گردد.

مدیریت قوی، همکاری و همفکری بیشتر مسئولین و دست اندرکاران امر مدیریت بحران در سراسر کشور از عوامل کار ساز و موجب جبران سریع و اصولی خسارات و مانع از هرگونه خطا و اشتباه در تصمیم گیری‌ها می‌شود. به ویژه آنکه پیشگیری از وقوع حوادث و کاهش اثرات سوء و مخرب رخداد‌های طبیعی رابطه مستقیم با اقتصاد مقاومتی و توسعه کشور دارد و از آن جمله سرمایه‌هایی که سالانه در بخش ساختمان و مسکن، تولیدات کشاورزی و صنعتی و پروژه‌های زیر بنایی به کار گرفته می‌شود سهم عمده‌ای از سرمایه ملی است که همواره در معرض تهدید حوادث طبیعی قرار دارد.

اسماعیل نجار

معاون وزیر و رئیس سازمان مدیریت بحران کشور

انتهای پیام /

 

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: نجار 5 دی آموزش و پرورش مدیریت قوی همکاری پیشگیری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۱۱۹۷۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار نارنجی برای استان‌های شمالی در آخر هفته

حسین ظفری سخنگوی سازمان مدیریت بحران کشور در گفتگو با خبرنگاران، در خصوص هشدار سطح نارنجی هواشناسی برای روز چهارشنبه و پنجشنبه برای برخی از استان‌های کشور بیان کرد: برای روز چهارشنبه استان‌های آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی و ارتفاعات استان‌های گیلان، مازندران و اردبیل، تحت تأثیر سامانه جوی و هشدار‌های سطح نارنجی خواهند بود.

به گزارش مهر، معاون پیشگیری و کاهش خطرپذیری سازمان مدیریت بحران کشور گفت: برای روز پنجشنبه نیز برای استان‌های خراسان رضوی، شرق خراسان شمالی، شمال خراسان جنوبی، ارتفاعات سمنان و ارتفاعات و دامنه استان‌های مازندران و گلستان هشدار سطح نارنجی اعلام شد.

در ادامه این عضو شورای عالی مدیریت بحران کشور اختلال در سفرها، کاهش دید، لغزندگی جاده‌ها، آب‌گرفتگی معابر، جاری شدن روان‌آب، سیلابی شدن مسیل‌ها، طغیان رودخانه‌های فصلی، صاعقه، رخداد تگرگ، خسارت به سازه‌های موقت از جمله بنرها، داربست‌ها و تابلو‌های تبلیغاتی، اختلال در ناوگان حمل و نقل، احتمال سقوط سنگ در نواحی کوهستانی و خسارت به صنعت کشاورزی را برای استان‌های ذکر شده پیش‌بینی کرد.

ظفری در پایان پرهیز از سفر‌های غیر ضروری، عدم اتراق در حاشیه و بستر رودخانه‌ها و مسیل‌ها، پرهیز از فعالیت‌های کوه‌نوردی، خودداری از چرای دام و تردد عشایر در حاشیه رودخانه‌ها و نواحی مرتفع، اطمینان از استحکام سازه‌های موقت، لایروبی کانال‌ها و آب‌روها، کنترل دما و رطوبت در سالن‌های پرورشی و استفاده از محلول‌های ضد تنش در گیاهان باغی را توصیه کرد.

دیگر خبرها

  • شناسایی ۳۲۰ساختمان در غرب تهران برای پایش تخصصی در بحث ایمنی
  • هشدار سریع ۱۰ تا ۱۵ ثانیه قبل از زلزله اعلام می‌شود | به دنبال پایش ایمنی ۱۹ هزار ساختمان هستیم
  • زیرکوه زیر بار دو هزار میلیارد خسارت سیل/جبران با اجرای ۲۷ مصوبه
  • هشدار نارنجی برای استان‌های شمالی در آخر هفته
  • دفاع شهردار تهران از وام میلیاردی به مدیران شهرداری
  • خسارات سیلاب های فصلی جنوب کرمان باطرح های آبخیزداری کاهش یافت
  • حل مسائل کشور در حوزه زلزله‌های بزرگ ۵ کلانشهر ایران
  • مدیریت بحران اردبیل در آماده باش کامل
  • اهداف فولاد مبارکه در زمینه کاهش حوادث بسیار متعالی است
  • قطع‌نامه‌ای در حوزه تاب‌آوری و مدیریت بحران برای مسئولان تدوین می شود